O a ni mana'oga fou mo mea fa'apipi'i?

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o le tauvaga i totonu o pisinisi o loʻo faʻatupulaʻia pea, e oʻo atu ai i manaʻoga maualuga mo vaega faʻafefe.O a ni manaoga fou?

1. maualuga le sao atoatoa.

O le faʻatinoga faʻapitoa na faʻalauiloaina e le gaosiga o masini masini e le mafai ona faʻaalia le tulaga moni o le gaioiga pe a faʻaogaina le tolu-dimensional luga ole limu.

2. Mea fa'aoga

O mea uamea u'amea gaosia e maualuga le maaa, lea e mana'omia ai masini fa'apipi'i e maua ai le mautu o le vevela ma le fa'atuatuaina maualuga.

3. Mo cavities lavelave ma multi-functional composite molds, ona o foliga o le vaega e sili atu ona faigata, e tatau ona faaleleia le tulaga o le mamanu ma le gaosiga o le limu.E tele tootoo ma mea e tele e fausia i se seti o molds pe faʻapipiʻi i ni vaega se tele.E manaʻomia ai le tele o polokalame faʻapipiʻi faʻaogaina, o le maualuga-le-loloto o le tipiina o le gafatia ma le mautu maualuga, lea e faʻateleina ai le faigata o le gaioiga.

4. O le faʻateleina o le tele o le faʻapipiʻiina o vaega ma le maualuga o le gaosiga o vaega e manaʻomia ai le tasi faʻamaʻi ma le tele o vaʻa, e mafua ai le faʻateleina o le tele.E mafai ona oo atu i le 100 tone le tele o tone tetele, ma o le tasi limu e iai le selau o ana ma le afe o ana.E manaʻomia mea faigaluega faʻapipiʻi.Laulau lapopoa, faʻateleina Y-axis ma Z-axis stroke, tele uta-faʻatau, maualuga maualuga, ma maualuga le tumau.

5. Mea fa'aoga

O le tu'ufa'atasiga o tekinolosi fa'agaioiga ma tekonolosi oloa lanu meamata o le a fa'atauaina pe a fa'atau e pisinisi mea faigaluega.O le faʻamalama o masini masini masini eletise ma le filifilia o ala o faasalalauga o le a avea ma mea e aʻafia ai le saogalemu ma le puipuiga o le siosiomaga.Fa'atekonolosi fa'amama fa'aeletise o le a fa'atupuina i le fa'agasologa o le fa'aogaina i le lumana'i.


Taimi meli: Sep-23-2021